Efter att ha jobbat hela helgen i ett varmt restaurangkök var jag idag ute och körde med bilen. Jag tycker det är avkopplande att vara ute med bilen, det skingrar mina tankar på något vis då jag sitter bakom ratten och blickar ut över den vackra värmländska naturen. Djupa skogar och underbara sjöar, hela tiden finns det någonting att kika på. Jag kommer osökt att tänka på hur viktigt det är att ha en bil i toppskick. Jag vill inte få motorstopp bortom all ära och redlighet och med risk för dålig täckning på mobilen. Världens bästa bilservice i Kristinehamn får jag när jag lämnar bilen till Aldrins Bilservice. 

 

Jag tänkte faktiskt att det vore bra att få berätta om det här företaget till alla er läsare som dag ut och dito in kikar in här på min blogg. Flera av er har säkerligen en bil också, och för er som bor i mina trakter kunde ju det då vara intressant att känna till att Aldrins Bilservice erbjuder just bilservice i Kristinehamn. Jag har varit trogen kund på det här företaget alltsedan de slog upp sina portar för 30 år sedan. Den kompetens de duktiga bilmekanikerna har på det här företaget har de fått dels för att de arbetat inom branschen så pass länge, men också för att de ständigt ser till att hålla sig á jour med allt nytt som händer på fronten. Aldrins Bilservice är en heltäckande verkstad och de åtar sig alla jobb inom bilreparationer och bilservice. Stora som små jobb åt både privatpersoner eller företag, alla är varmt välkomna att få bilservice i Kristinehamn på denna eminenta bilverkstad. En annan stor fördel är att deras priser inte är särskilt höga. Jag känner till flera firmor som är mycket dyrare, och att betala mer än vad man måste det vill i alla fall inte jag! Detta var ett tips på ett företag som jag tror kan vara användbart, tack och hejdå!