Hej alla bloggläsare och riktigt trevligt att ni kikar in här idag också! Idag tänker jag berätta för er om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 40 och bjöd in familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle samlas i min villa i Uppsala så här hade jag bestämt att ta hjälp av en firma som ordnar catering. Det blev Matverkstaden som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse. Jag är en riktig finsmakare och mina krav var att maten måste vara av den yppersta kvalitén. Därför passade Matverkstan perfekt. De använder bara de finaste råvarorna, det är som regel närproducerat och jag kände till en person som tidigare anlitat just detta företag och hon var lyrisk! 

  

Tack vare att jag beställde maten därifrån, som var gudomligt god, så kunde jag bjuda in riktigt många, till skillnad från om jag fått stå för matlagningen själv. Det enda problemet var väl att det fanns så mycket gott på buffén och att ingen orkade att äta allt. Hellre för mycket än för lite. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Jag önskar verkligen att du som läser min blogg hade varit med och firat min födelsedag och fått en smaka allt gott som dukades fram. Det här var helt klart en stor hit! 

  

Matverkstan är en firma som också erbjuder uthyrning av porslin, bordslinné och till och med möbler om det behövs. Det går också bra att låta kocken komma hem och laga maten på plats. Kika gärna in på deras hemsida eller följ dem på Facebook. Tack för att ni tog er tid att läsa!