Jag tycker om thaimat, något annat kan jag inte säga. Om jag själv får välja så väljer jag alltid att gå och äta thaimat när jag går ut och äter. Jag vet att det kanske inte är lika fint som det kan vara med många andra sorters mat, tapas är till exempel otroligt mysigt, men det är något med thaimat som gör att jag tycker det är så gott. Ändå äter jag det inte så ofta. För trots att jag tycker att det är otroligt gott och har svårt för att tänka mig att jag skulle kunna tänka mig att jag tröttnat på det så kan det faktiskt hända. Så det är nu det jag ska undvika att göra och därför bara äta det ibland.

Av alla restauranger som har provat så måste jag nog säga att Absolute Thai i Helsingborg är en av mina absoluta favoritrestauranger. Maten kändes så äkta och det var verkligen thailändska och starka smaker, vilket är något som kan saknas på många andra ställen. Jag tycker dessutom om när möjligheten finns att få maten gjort lite starkare, för det blir så otroligt gott. Jag tycker att styrkan framhäver smakarna, och vill alltid ha det så starkt som möjligt. Och hos Absolute Thai är det möjligt att special beställa thaimat med extra kryddor och styrka. Supergott!