Jag är inte helt hundra om vart jag ska äta idag på lunchrasten. Jag har funderat på att gå till Renjo Vägkrog AB, jag har varit där en gång men det var ett bra tag sedan. Jag var nöjd med maten så jag tror nog det blir ett bra val för dagens lunch. De är både en restaurang och även en vägkrog så de har öppet både på kvällen och på dagen. 

En gång per vecka borde man väl ändå gå ut och äta tycker jag. Det är så lite som jag har unnat mig på sistone så jag borde vara lite mer noggrannare med att skämma bort mig med god mat emellanåt.

Jag trivdes väldigt bra med servicen och maten bestod av färska råvaror. Det är väldigt svårt att hitta ett bra ställe att gå till tycker jag, så jag är alltid lite försiktigt med att gå till nya ställen. Nu har jag ju varit här en gång innan så jag tror nog att de kommer bli bra. 

Jag har inte riktigt helt bestämt mig för vad jag ska äta, de har så mycket att välja mellan. Jag får nog fråga någon av deras personal så borde jag kunna få någon rekommendation. Jag kommer inte ens ihåg vad jag åt sist jag var där, men de smakade jättebra i alla fall. Det är inte lätt att komma ihåg saker ibland.